background image
 
*

Techniektraining borstcrawl


Verbeter je ligging, beenslag en ademhaling als basis voor een betere borstcrawl. In vervolg op de zwemanalyses biedt Swimcentre nu ook kortcyclische zwemtechniek trainingen aan.
De trainingen worden georganiseerd vanuit het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven. Deelnemers worden daarbij begeleid door toptrainers. Zij weten wat nodig is om op het allerhoogste niveau te oefenen, zodat zwemmers en triatleten van verschillende niveaus in staat zijn het maximale uit zichzelf te halen. Uiteraard in aansluiting op het eigen zwemniveau en met een persoonlijk trainingsschema. Om dit mogelijk te maken starten we met een professionele zwemanalyse tijdens de eerste clinic op 5 juli aanstaande.

Voor wie bedoeld? 
Onze top techniektrainingen zijn bedoeld voor zowel zwemmers als triatleten die in korte tijd hun techniek willen verbeteren. We onderscheiden voor onze zwemtechniek trainingen twee ingangsniveaus: gevorderden en wedstrijdzwemmers.  

Inschrijven

De kosten bedragen € 149 per persoon voor drie clinics (de eerste clinic duurt 180 minuten in verband met videoanalyse, de tweede en derde clinic duren 90 minuten). Het bedrag is inclusief btw en een professionele zwemanalyse ter waarde van € 75. Bezoekers van www.zwemkroniek.com krijgen 10% korting op de deelnameprijs. Daarvoor vul je bij aanmelding in het vak opmerkingen de tekst ZK14 in.

De kosten dienen vooraf aan deelname betaald te zijn. Je ontvangt na inschrijving een bewijs van deelname en een factuur.

Na inschrijving kun je niet annuleren in verband met de door ons vooraf gemaakte kosten. In overleg kunnen we je deelname wel doorschuiven naar een volgende uitvoering.

Wil jij jouw zwemtechniek aantoonbaar verbeteren, schrijf je dan nu in op www.swimcentre.nl en noteer bij opmerkingen ZK14, zodat de korting automatisch wordt verwerkt. Voor vragen kun je een mail sturen naar r.legierse@swimcentre.nl