Nieuws

04 oktober 2010

Aanvullende KNZB-mededeling ONK korte baan

De limietperiode voor het ONK Korte Baan sluit in het weekend van 13 en 14 november. De KNZB geeft deelnemers, die in het weekend van 20 en 21 november nog een limiet of een verbetering van een eerder behaalde limiet zwemmen de kans om aanvullend in te schrijven.

Op de website van de KNZB staat ter aanvulling: “Wij realiseren ons terdege dat het weekend van 20 en 21 november nog enkele wedstrijden bevat, die mogelijk nog kandidaten voor limieten op leveren. De KNZB geeft deelnemers, die in het weekend van 20 en 21 november nog een limiet of een verbetering van een eerder behaalde limiet zwemmen de kans om aanvullend in te schrijven."

Jeugd 1 en 2
Voor de Open Nederlandse Kampioenschappen korte baan wordt voor de categorie jeugd 1 en 2 wederom gebruik gemaakt van ranglijsten voor deelname. Wedstrijden tot en met het weekend van 7 november tellen mee voor samenstelling van deze ranglijsten. De ranglijsten worden op vrijdag 12 november gepubliceerd en kunnen dan gebruikt worden voor aanvullende inschrijvingen. De beste 8 jeugd 1 en 2 (leeftijden samen genomen) hebben recht op deelname.

Uitgebreide informatie over programma, limiettijden en inschrijving vind je op ONK korte baan 2010.
Deel dit artikel
Swimmere Zwemsport