Nieuws

21 juni 2010

Ploeg voor Jeugdwedstrijd in Genua bekend

Direct na afloop van de NJK in Amsterdam heeft Bondscoach Junioren en Jeugd Titus Mennen de ploeg bekend gemaakt die gaat deelnemen aan een internationale wedstrijd in Genua. In het jaar dat er geen EYOF op de internationale kalender staat wordt er gezocht naar een alternatief en dat is gevonden in de wedstrijd in Genua. De richttijden waren niet misselijk en er moest voor gezwommen worden.
Uiteindelijk slaagden Esmee Vermeulen, Esmée Bos, Maaike de Waard, Cynthia Verkaik en Daniel van der Deen er in op eigen kracht een ticket te verdienen, terwijl Irene Teufer (100 school) en Marissa Taribuka (100 vrij) zo dicht bij de richttijd kwamen dat ook zij werden afgevaardigd.
De wedstrijd vindt plaats in het weekend van 2, 3 en 4 juli aanstaande.
De ploegleiding is in handen van Martijn van de Maagdenberg en Sebastiaan Kuijper. Aanstaand weekend traint de Genuaploeg mee met het EJK-team in Eindhoven.


De ploeg voor de internationale jeugdwedstrijd in Genua. V.l.n.r. Trainer Martijn van de Maagdenberg, Maaike de Waard, Esmée Bos, Daniel van der Deen, Cynthia Verkaik, Esmee Vermeulen, Marissa Taribuka en Irene Teufer. Foto Kees-Jan van Overbeeke
Deel dit artikel
Swimmere Zwemsport