Nieuws

31 maart 2010

Speedo nieuwe kledingsponsor RTC Drachten

Speedo Nederland BV en het RTC Drachten (regionaal trainingscentrum) hebben afgelopen zaterdag 27 maart tijdens de Amsterdam Swimcup een overeenkomst gesloten. Lammie Winters (manager Speedo Nederland BV), Albert Prinsen (voorzitter RTC Drachten) en Antoon Huntelerslag (penningmeester RTC Drachten) tekenden samen de meerjarige overeenkomst.


Foto Kees-Jan van Overbeeke

Het RTC Drachten is zeer verheugd over de samenwerking met Speedo. Speedo is al sinds jaar en dag ’s werelds meest toonaangevende producent als het gaat om zwemkleding. Wij zijn er dan ook trots op dat we met Speedo gaan samenwerken. Het sluit fantastisch aan bij onze eigen ambitieuze doelstellingen om de talenten in Noord Nederland van de beste mogelijke opleiding te voorzien.
Een goed kledingpakket en wedstrijdbadpak hoort daar natuurlijk ook bij.

In Amsterdam werd de overeenkomst getekend in het bijzijn van de complete RTC ploeg, bestaande uit Lia Dekker, Renate Hemmes (DZ&PC), Gavin van der Werf (HZ&PC Heerenveen), Monique van der Struik, Lisanne van Avezaath en Bernd Kobesen (ZPC Stadskanaal). Ook RTC trainer/coach Kees Robbertsen en assistent-trainer Jan-Eggo Huininga waren getuige van de ondertekening.







Deel dit artikel
Swimmere Zwemsport