Nieuws

06 november 2009

Kom naar de Nationaal Coaches Congres Dag in Zeist

Nationaal Coaches Congres Dag
Kom naar Nationaal Coaches Congres Dag en win een abonnement op NL Coach!


Op zondag 22 november organiseert de KNZB in samenwerking met NL Coach voor de tweede keer de Nationaal Coaches Congres Dag. Dit maal vindt de Nationaal Coaches Congres Dag plaats in het Figi Congrescentrum in Zeist. Het doel van deze dag is om alle trainers/coaches uit de zwemwereld in een sfeervolle ambiance te voorzien van nieuwe informatie en inzichten rondom het thema zwemmen. Dit jaar zullen alle bondcoaches van de KNZB aanwezig zijn en zullen verder gastsprekers als Marc Lammers (succesvol bondcoach dameshockey) en André Cats (Chef de Mission Paralympiërs) hun visie geven op onder andere het thema teamsporten en de integratie met gehandicaptensport.

Een zeer inspirerende dag voor iedereen die passie heeft voor de zwemsport. Door deelname aan deze Nationaal Coaches Congres Dag ontvangen trainers en coaches tevens twee kruisjes voor de verlenging van hun licentie.

Jacco Verhaeren zal deze dag een lezing geven én een workshop verzorgen. Door zijn jarenlange werk als coach van diverse zwemtoppers heeft Jacco Verhaeren veel ervaring op het gebied van begeleiding van individuele sporters en heeft hij zeer veel kennis op het gebied van zwemslagen en de zwemsport. Een unieke gelegenheid dus om je als trainer/coach te laten inspireren door de kennis en visie van deze topcoach.

Naast de lezingen en workshops is er tevens een lunchmarkt waarbij diverse partijen hun producten op het gebied van zwemmen zullen presteren. Verder zijn er door NL Coach 25 abonnementen beschikbaar gesteld die deze dag verloot zullen worden onder de deelnemers. NLCOACH is hét vakblad voor elke trainer/coach in Nederland. Elk nummer bevat naast interessante artikelen en boeiende interviews ook een thema.

Aanmelden kan nog tot donderdag 19 november via de website van de KNZB. Maar wees er snel bij want VOL=VOL.
Deel dit artikel
Swimmere Zwemsport