Nieuws

10 februari 2009

Definitieve startlijsten SpeedoJaargangwedstrijden

Hierbij de defintieve startlijsten voor de Jaargangwedstrijden van LZ 1886 komend weekend in zwembad De Zijl te Leiden. De statistieken: 111 verenigingen, 254 zwemmers, 684 starts.

De startlijsten kun je hier downloaden.

Bij elk programmanummer staan twee reserves op het programma, bij eventuele afmeldingen kunnen deze zwemmers alsnog starten. Wellicht ten overvloede wijs de organisatie er op, dat bij afmeldingen het startgeld verschuldigd is. De toegangskaarten, programma's voor de ploegleider en de herinnering voor de zwemmers kunnen dit weekend worden afgehaald bij de balie in de hal van het zwembad, na het afrekenen van het startgeld.

Tenslotte wil de organisatie belanstellenden en deelnemers graag nog attent maken op het parkeren rond het zwembad. Het zwembad heeft een parkeerterrein, maar de ervaring is dat dit snel vol is. Vaak wordt daarom geparkeerd in de woonwijk naast het zwembad. Gewaarschuwd wordt dit alleen te doen op de plaatsen die daarvoor bestemd zijn. De politie controleert, en een boete zou een flinke domper kunnen zijn! Mocht ook de parkeerruimte in de wijk vol zijn, is er eventueel de mogelijkheid aan de overkant van het water parkeren bij het gebouw van de LOI of de meubelboulevard (Leidse Dreef/Zijdijk). Hier vandaan is het enkele minuten lopen naar het zwembad.
Deel dit artikel
Swimmere Zwemsport