Nieuws

06 november 2008

Hoeveel kilometer kun je zwemmen in één uur?

Voldoende bewegen staat hoog op de maatschappelijke agenda en zwemmen geldt daarbij als één van de gezondste sporten. De KNZB daagt je daarom uit om deel te nemen aan één van de Uurchallenges die zullen plaatsvinden in december 2008 en januari 2009!

Uurchallenge
De KNZB daagt iedereen vanaf 16 jaar uit om deel te nemen aan de Uurchallenge. Je hoeft zeker geen topsporter of verenigingslid te zijn om mee te doen, iedereen is van harte welkom!
Zwemmen is geschikt voor iedereen; jong, oud, beginner of sportieveling. Het versterkt de spieren, is goed voor het hart en bouwt snel aan een sterke conditie!

De uitdaging van de Uurchallenge betreft: hoeveel kilometer kun je zwemmen in één uur?
Met behulp van het online trainingsprogramma op mijn zwemcoach kun je een persoonlijk doel vaststellen en wordt een passend trainingsschema opgesteld. Zo zwemt iedereen op zijn eigen tempo en is iedereen winnaar van het behalen van zijn/haar persoonlijke doel!

De reeds geplande Uurchallenges zijn:

20 december van 14.00 – 15.00 uur te Amersfoort.
Sportfondsenbad, Bisschopsweg 175 te Amersfoort.

21 december van 17.00 – 18.00 uur te Eindhoven
Zwemstadion de Tongelreep, Antoon Coolenlaan 1 te Eindhoven

Mijnzwemcoach.nl
Op de website mijn zwemcoach kun je een gratis account aanmaken waar je begeleid wordt in het vaststellen van een doelstelling voor de Uurchallenge en waar passende trainingsschema’s worden aangeboden. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid om vanaf nu te trainen voor de Uurchallenge in december en/of januari!

Inschrijven
Gaat u de uitdaging aan? Schrijft u zich dan nu in voor de Uurchallenge via KNZB. Vermeldt hierin je contactgegevens, je geboortedatum en om welke Uurchallenge het gaat. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een ontvangstbevestiging en meer informatie over je deelname aan de Uurchallenge. De kosten bedragen € 2,50 per deelnemer per Uurchallenge en worden voorafgaand aan het evenement betaald.

Mocht je vragen / opmerkingen hebben over uw deelname aan de Uurchallenge of mijnzwemcoach.nl neem dan contact met Suzan Goverde van de KNZB (030- 7513203).

Deel dit artikel
Swimmere Zwemsport