Nieuws

03 oktober 2007

WVZ-wedstrijdafdeling lanceert eigen weblog

De wedstrijdafdeling van WVZ Zoetermeer heeft een week geleden een eigen weblog gelanceerd. Het weblog biedt een interessant platform voor al het schrijverstalent dat WVZ rijk is. Een blog kan een verslag van een wedstrijd of trainingskamp zijn, maar ook een algemeen artikel over wedstrijdzwemmen of WVZ in het algemeen. Er kan geschreven worden door zwemmers en trainers, maar ook door de vele ouders en vrijwilligers die WVZ rijk is.

Martijn Smeets: "WVZ hoopt zich met deze 'blik in de keuken' verder te kunnen profileren binnen de zwemwereld en daarnaast het zwemmen ook buiten dit wereldje op informele wijze onder de aandacht te brengen."

Tenslotte, de link naar WVZ vind je hier!

Het leuke van de WVZ-weblog is, dat je kunt lezen hoe een competitieweekend beleefd kan worden. Het wekt nostalgische gevoelens op. Zo ging het ook aan het eind de vorige eeuw o.a. bij de ontmoetingen in Barneveld. Dat was de tijd met waanzinnig mooie wedstrijden tussen DWK, de Dolfijn, PSV en De Dinkel. 's Avonds veelvuldig telefoneren om standen uit te wisselen.

Anno 2007: het duurde lang voordat de definitieve stand bekend werd, maar zwemkroniek.com boekte daardoor weer een record wat het aantal bezoekers betreft!
Deel dit artikel
Swimmere Zwemsport