Nieuws

10 maart 2005

Laatste loodjes in A-, B- en C-competitie

Over enkele dagen wordt de laatste verenigingszwemcompetitie in de drie landelijke afdelingen van dit seizoen gezwommen. Voor de districtcompetitie is er hierna nog een ronde te gaan. Zoals gebruikelijk proberen wij jullie van een actuele tussenstand te voorzien en daarbij bieden wij jullie weer de mogelijkheid om zelf de standen in te gaan voeren. Daarom deze 'reminder'.
Onder "competitiestanden" hiernaast in het menu vind je rechts bovenin een link naar de updatepagina van de competitiestand ("toevoegen standen"). Wanneer je in deze updatepagina op een vereniging klikt dan kun je het aantal punten in gaan voeren. Let er op dat je een punt gebruikt als scheidingsteken tussen de cijfers en s.v.p. géén komma. Je moet je gebruikersnaam en wachtwoord van het discussiebord gebruiken om een wijziging of een toevoeging door te geven.

Wij roepen iedereen op om het puntentotaal van je vereniging ( en van andere verenigingen mag natuurlijk ook ) zo spoedig mogelijk na afloop van de wedstrijd in te voeren. Het geeft niet dat die totalen officieus zijn, want ze dienen als actuele informatie naar alle deelnemers toe. Het is zo jammer als er tot dinsdag gewacht moet worden voor alles zo'n beetje binnen is.
Let er wel op dat je juiste informatie post. Alleen met jullie hulp kan hiervan een succes gemaakt worden! Mochten er nog vragen zijn dan kun je uiteraard mailen naar Oene Rusticus of Sander Bergsma. Dit weekend is de bezetting van de Zwemkroniek redactie laag. Het kan dus zijn dat het even duurt voordat je antwoord krijgt op je vraag. Ook naar ons verzonden uitslagen en standen worden later verwerkt dan je van ons gewend bent.
Uitslagen van de wedstrijden kun je eveneens naar bovenstaande e-mailadressen sturen. Zoals altijd alleen opgemaakt en als *.txt aanleveren.
Veel succes en bedankt voor de hulp!
Deel dit artikel
Swimmere Zwemsport