Nieuws

05 november 2021

ISL in Eindhoven zoekt Bakkendragers en Teamhosts

Een van de zwemiconen die in Eindhoven tijdens de ISL te bewonderen is: de Italiaanse zwemdiva Federica Pellegrini. Foto: Mike Lewis, ISL.

Vanaf 8 november tot en met 4 december staat het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven in het teken van de International Swimming League. Om deze wedstrijden mogelijk te maken zoekt de organisatie nog twee team hosts en verschillende bakkendragers. Een unieke kans om dicht bij je zwemhelden te komen!

Team hosts (vanaf 18 jaar)

Voor de International Swimming League in Eindhoven hebben we nog twee unieke stage/vrijwilligers functies voor team hosts. De top wedstrijden live bekijken is leuk, maar hoe gaaf is het om onderdeel van een ISL team te zijn? Wij zijn op zoek naar mensen die zich de komende weken volledig willen storten in de begeleiding van een van de zwemteams bij de ISL! Ben jij vanaf 8 november tot en met 28 november/4 december fulltime beschikbaar en wil je deze unieke ervaring niet missen? Laat ons dat weten via team@eventmakers.nl. Wij zorgen naast een gaaf team en unieke ervaring voor hotelovernachtingen, eten, drinken en een kleine vergoeding! Enthousiast? Dan horen wij graag van je!

Bakkendragers (9-18 jaar)

Altijd al een internationale topwedstrijd van dichtbij willen meemaken? Word dan nu bakkendrager bij de International Swimming League! Als bakkendrager sta je bij de start klaar met een bak waar zwemmers hun spullen in kunnen leggen en zet deze achter de schermen weer klaar zodat de zwemmers deze kunnen pakken als ze uit het water komen. Jij wordt gekoppeld aan één van onze zwemhelden en zorgt ervoor dat de spullen netjes bewaakt worden. Voor de functie van Bakkendrager is er een minimumleeftijd van 9 jaar en gelden er geen minimumaantal shifts. Je helpt van 18:00-21:00 uur en krijgt een unieke ervaring!

We zoeken toppers voor 11-14 november, 18-21 november, 25-28 november en 3 -4 december. Je begeleider mag gratis de wedstrijden kijken.

 Om je aan te melden neem je contact op met team@eventmakers.nl. We zien je reactie graag tegemoet!

 

Deel dit artikel