Nieuws

06 januari 2011

Titus Mennen het land in met informatiebijeenkomst

Informatie over de infrastructuur binnen de Nederlandse zwemsport. Dat is het onderwerp waarmee Bondscoach Junioren en Jeugd Titus Mennen in de eerste twee weken van februari het land in gaat.



Er zijn zes bijeenkomsten, speciaal bedoeld voor besturen, zwemcommissies en technisch kaderleden van verenigingen, kringen en districten. De avonden zijn gepland in Assen (dinsdag 1 februari), Rotterdam (woensdag 2 februari), Roermond (maandag 7 februari), Amsterdam (dinsdag 8 februari), ’s-Hertogenbosch (donderdag 10 februari) en Almelo (dinsdag 15 februari). Telkens aanvang 19.30 uur.

Middels een presentatie deelt Titus Mennen met de toehoorders KNZB- visie en intenties om talentvolle zwemmers en zwemsters de faciliteiten, services, ruimte en setting te bieden die noodzakelijk is om, middels het Meerjaren Opleidings plan Zwemmen (MOZ), deze talentvolle zwemmers en zwemsters door te laten groeien tot de absolute wereldtop.

Daarin is een speciale rol weggelegd voor als dusdanig beoordeelde en gecertificeerde sterke verenigingen. Deze verenigingen worden E.ON Talent Centra (ETC) genoemd.

Tijdens een bijeenkomst nemen de presentator de bezoekers mee in de totale infrastructuur en met name in de uitgangspunten, kenmerken en intenties van de E.ON Talent Centra. ”Wij stellen de E.ON Talent Centra graag aan u voor. Zij vormen immers, met u, de basis van de infrastructuur van waaruit talentvolle zwemmers en zwemsters door kunnen stromen naar een Regionaal- of Nationaal Trainingcentrum”, klinkt het uitnodigend uit de mond van de gedreven coach.

“Kennis van de infrastructuur en kennis van de achterliggende filosofie binnen alle geledingen van de zwemsport is essentieel om op termijn daadwerkelijk vruchten te plukken van deze opzet. U bent, mét uw technisch kaderleden (maximaal 4 afgevaardigden per vereniging), van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij één van de zes bijeenkomsten welke worden georganiseerd.

Je kunt je opgeven via dit Inschrijfformulier.
Deel dit artikel
Swimmere Zwemsport