background image
 
*

Nextline Swim Academy organiseert zwemclinic met topzwemmers

Door: Redactie   |   03/02/2019
Nextline Swim Academy organiseert zwemclinic met topzwemmers
Kyle Stolk

Op 16 maart geven Ranomi Kromowidjojo, Ferry Weertman, Kyle Stolk, Maaike de Waard, Dion Dreesens en Bastiaan Lijesen van de Nextline Swim Academy een clinic in Eindhoven. Een unieke kans om training te krijgen van enkele topzwemmers van Nederland!

 

De Swim Academy werkt samen met absolute zwemtoppers en professionals uit de topsport. Zij zijn de ambassadeurs en kunnen zwemmers helpen om een stap verder te komen in hun ontwikkeling.

 

Geboden wordt onder andere een online platform dat toegankelijk is voor iedere zwemmer en trainer in Nederland. Het biedt actuele informatie over technische aspecten van de zwemslagen en trainingsmethodieken. Met haarscherpe en inspirerende videobeelden van internationale toppers wordt iedereen de kans gegeven om zichzelf te verbeteren.


Ranomi Kromowidjojo


Wie www.nextline.org en het Youtube kanaal van de Nextline Swim Academy bezoekt kan om de laatste videobeelden bekijken van zijn of haar  favoriete slag!

 

Naast het online platform worden er activiteiten en evenementen georganiseerd voor verschillende doelgroepen uit de zwemsport. De Nextline Swim Academy clinic op 16 maart is de start van een reeks uitdagende activiteiten!

 

Mee doen met de Nextline Swim Academy clinic op 16 maart in Eindhoven?

Ga dan naar www.nextline.org/clinic voor alle gegevens en het reserveren van een ticket. De kosten bedragen 65 Euro.

Rubriek: Nieuws


Reacties:

  • Nog geen reacties aanwezig.

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen plaatsen.Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten.