Nieuws

25 november 2007

WVZ pareert aanval DWK op koppositie

Het competitieprogramma met vier keer een 400 meter zou er inhakken en dat gebeurde dan ook in de tweede competitieronde, waarin Ranomi Kromowidjojo met haar 4.16.31 op de 400 meter vrije slag voor de meest opmerkelijke prestatie zorgde.
DWK had het beste puntentotaal. Jammer alleen dat er van de wedstrijden op zaterdag geen uitslagen te achterhalen waren. Geen vergelijkingsmateriaal over het hoe en wat dus. Duidelijk is wel dat niet alle clubs in verband met de naderende EKT/OKT in Eindhoven het achterste van hun tong lieten zien of met een sterke opstelling konden aantreden. En dat met zoveel puntenvretende nummers.
Nog een opvallende tijd was de 1.01.68 van Jolijn van Valkengoed op de 100 vlinder. Wie weet zijn er nog meer aansprekende uitslagen op maandag ochtend.

Op het moment van schrijven ontbreekt in de A-afdeling nog de uitslag van DAW Finenzo. DWK scoorde dus het beste, gevolgd door WVZ, dat ook na twee wedstrijden aan de leiding blijft, én natuurlijk De Dinkel Denekamp met daarachter De Columbiaan, de Dolfijn en Trivia.
In de B-afdeling was er niet opnieuw de rondeprijs voor de ploeg van Hoorn, want de SG Zwemlust/Utrecht eindigde heel knap als eerste zonder de inbreng van Robin van Aggele. De Utrechters komen eraan dus.
Deel dit artikel
Swimmere Zwemsport