background image
 
*

Swim Cup Den Haag: IPC zwemmers aan de slag met kwalificatie eisen WK Mexico City

Door: Chantal Boonacker   |   01/03/2017
Swim Cup Den Haag: IPC zwemmers aan de slag met kwalificatie eisen WK Mexico City
Jeanet Mulder

Na de zeer succesvolle Paralympische Spelen in Rio begint voor de nationale selectie para-zwemmen de #TourToTokyo in het Hofbad. De Swim Cup in Den Haag (3-5 maart) is het eerste kwalificatietoernooi voor het IPC WK die van 30 september – 6 oktober plaatsvindt in Mexico Stad. Het tweede en laatste kwalificatiemoment vindt plaats van 6-9 april tijdens de Swim Cup in Eindhoven.

 

Het Spaanse Girona vormde het decor van de eerste trainingsstage van de nieuwe selectie en in de eerste vormtest in 2017 zal duidelijk worden welk effect de eerste stage heeft gehad op prestaties en tijden. De ploeg van Sander Nijhuis, Jeanet Mulder en Jarbas in den Bosch gaat de strijd met de limieten maar vooral ook met elkaar aan om een plaatsje te bemachtigen in de WK-ploeg. Er zullen namelijk maximaal 14 sporters afgevaardigd worden naar Mexico.

 

De specifieke kwalificatie-eisen en de bijzondere bepalingen voor het geval dat er meer dan 14 zwemmers aan de kwalificatie-eisen voldoen, zijn te vinden via: Kwalificatie eisen en bijzondere bepalingen WK Mexico Stad 2017

Rubriek: IPC, KNZB, Nieuws


Reacties:

  • Nog geen reacties aanwezig.

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen plaatsen.Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten.