Nieuws

09 maart 2001

Updaten stand competitieronde 4

De 4e competitieronde staat dit weekend weer voor de deur.

Ook deze ronde willen we je weer de mogelijkheid bieden om de standen zelf in te gaan voeren.

Onder "competitiestanden" hiernaast in het menu vind je rechtsbovenin een link naar de updatepagina van de competitiestand ("toevoegen standen"). Wanneer je in deze updatepagina op een vereniging klikt dan kun je het aantal punten in gaan voeren. Let dat je een punt gebruikt als scheidingsteken tussen de cijfers, s.v.p. geen komma.

Bij deze roepen wij iedereen op om het puntentotaal van je vereniging ( en van andere verenigingen mag natuurlijk ook ) zo spoedig mogelijk na afloop van de wedstrijd in te voeren. Let er wel op dat je juiste informatie post. Als je er niet zeker van bent laat het dan aan anderen over! Alleen met jullie hulp kan hiervan een succes gemaakt worden! Als gebruiker dien je competitiestanden te kiezen en als password fastcomp Mochten er nog vragen zijn dan kun je uiteraard mailen naar Sander Bergsma.

Uitslagen van de wedstrijden kun je eveneens naar bovenstaand emailadres sturen. Zoals altijd alleen opgemaakt en als *.txt aanleveren.

Je kunt de competitiestanden bekijken door hier te klikken of via competitiestanden in het menu hiernaast, te klikken op "Tussenstanden van de A, B & C Competities" en vervolgens op "totaaltussenstanden".

Uitslagen van de Districtcompetities zijn uitsluitend te vinden op de site van Hatto Heim. Je kunt deze uitslagen eveneens bereiken door in het menu hiernaast voor competitie te kiezen en vervolgens voor "Tussenstanden van de Districtscompetities"

Rest mij nog jullie veel succes te wensen en ook direct te bedanken voor de hulp!
Deel dit artikel
Swimmere Zwemsport