Nieuws

26 mei 2021

ZPC Amersfoort zoekt NJK / NK trainer-coach

Wil je graag werken met de beste (junioren / jeugd) zwemmers van Nederland en heb je de ambitie om van het trainersvak je beroep te maken? Dan zoeken we jou!

ZPC AMERSFOORT is een springplank voor talent. Zowel voor zwemmers als trainers! In verband met het vertrek van onze coaches verantwoordelijk voor de junioren (naar PSV/KNZB) en de jeugd (naar Denemarken) zoeken we spoedig versterking in ons trainersteam. We zoeken trainers die leergierig zijn en passen in een ervaren maar lerende omgeving, waarbij gestreefd wordt naar topprestaties! Binnen ZPC AMERSFOORT zijn voldoende mogelijkheden om jezelf en je sporters te ontwikkelen: ondersteund met testen en meten, voldoende trainingsgelegenheid in een 50m-bad, kracht- en landtraining, (para)medische ondersteuning, video-opnames en begeleiding van ervaren trainers/coaches/specialisten. In seizoen 2021-2022 wordt tevens de start gemaakt met de vorming van een nieuw OC Zwemmen (pre-OC) waar je nadrukkelijk een rol wordt toebedeeld.

Wij bieden afhankelijk van leeftijd en ervaring passende opleidingsmogelijkheden en bij bewezen geschiktheid en/of aantoonbare relevante ervaring uitzicht op een reguliere trainersvergoeding.

Wij vragen tenminste een trainersdiploma niveau-3 of bereid deze (versneld) te halen en/of ervaring als (inter)nationaal zwemmer!

Lijkt het je leuk en wil je meer weten, wij komen graag spoedig met je in contact, ook als je denkt op onderdelen iets te kunnen betekenen. Mocht je goede kandidaten kunnen aanbevelen dan zouden we ook graag van je horen! Neem dan uiterlijk voor 18 juni contact op met Tom Rikhof (hoofdtrainer zwemmen) via hoofdtrainer.wz@zpcamersfoort.nl / 06-12900972 of Jean-Louis Geutjes (voorzitter zwemmen) via voorzitter.wz@zpcamersfoort.nl

Over ZPC AMERSFOORT

ZPC AMERSFOORT is een vereniging voor iedereen! Dit doen we al 111 jaar samen en we zijn in alle zwemsporttakken actief: zwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen en schoonspringen. Ondertussen zijn we met de tijd meegegaan en kun je bij ons ook meedoen aan activiteiten in recreatief verband, cursussen, clinics, het spectaculaire X-Diving, maar ook buitensporten zoals open water zwemmen en beachwaterpolo. Dit kan op elke leeftijd en op elk niveau! We zijn een vereniging met een sociaal hart: huiswerk maken en elkaar ontmoeten voor de training; na afloop van de les, training of wedstrijd samen nog even napraten en een drankje drinken of een (sport)maaltijd nuttigen in Amerena of ons clubhuis, terug kijken naar onze prachtige prestaties in het verleden en dromen over wat komt, en natuurlijk samen sporten én winnen dat verbindt ons allemaal.

Deel dit artikel