background image
 
*

De badkleding uit de Speedo Fit collectie is ontworpen om het maximale uit je zwemtraining te halen. De badkleding is voorzien van de nieuwste technologie, ontworpen door Aqualab® (Speedo's internationale Research & Development team), waardoor de juiste zwemhouding gestimuleerd wordt. Dit maakt het mogelijk actief aan je techniek te werken, terwijl je je bovenlichaam stabiel houdt en je spieren worden geactiveerd voor langere en sterkere slagen.


Door middel van strategisch geplaatste Power Mesh Panels op de voorkant van de benen van de heren Jammer wordt er meer druk op de beenspieren bewerkstelligd en biedt het meer ondersteuning.  Ook zijn deze Jammers voorzien van een hogere tailleband dan de reguliere Jammers. In de hogere tailleband zijn Compression Panels geplaatst die de spiergroepen in de core bedekken en de zwemmer stimuleren deze spiergroepen aan te spannen. Hierdoor is het voor zwemmers gemakkelijker om langere tijd een gestroomlijnde positie vast te houden omdat het minder weerstand veroorzaakt en minder energie kost.


Voor de dames biedt het badpak ondersteuning aan de spiergroepen die nodig zijn voor het vasthouden van de gestroomlijnde positie. Het badpak heeft rondom de core strategisch geplaatste Compression Panels. Het badpak voelt daardoor strakker en stimuleert de zwemster om de spieren in de core aan te spannen. Dit maakt het gemakkelijker om de gestroomlijnde positie vast te houden. Het minimaliseert weerstand en verbetert het energieverbruik en daarmee verbetert de zwemtechniek.


Uiteraard is comfort ook zeer belangrijk. Het badpak is voorzien van een interne 360 Power Mesh Panels voor meer borstondersteuning, comfort en een stevige pasvorm, waardoor zwemsters zich kunnen concentreren op hun techniek.