background image
 
*

Videoanalyses voor betere prestaties

Videoanalyses hebben hun nut in de top zwemsport al ruimschoots bewezen. Deze toonaangevende innovatie, waarvoor InnoSportLab De Tongelreep de aanzet heeft gedaan, is zó succesvol dat de allerbeste zwemmers uit de hele wereld naar Nederland komen. Ook onze zwemmers van de RTC en NTC maken er wekelijks gebruik van om hun zwemtechniek verder te perfectioneren. 
Ook zwemkroniek.com is overtuigd van het belang van ‘visueel leren’  als basis voor techniektrainingen op alle niveaus.  Daarom bieden wij in samenwerking met Swimcentre deze unieke trainingsfaciliteit aan vanuit Eindhoven en Amsterdam.

Hoe werkt het?     
Nadat de zwemmers hebben ingezwommen worden er video-opnames gemaakt van de start, keerpunt en/of specifieke zwemslag. Vervolgens vindt er een coachend gesprek plaats tussen de zwemmer(s) en een topcoach. In dat gesprek worden verbeterpunten toegelicht en krijgen de zwemmers, naast de videobeelden, persoonlijke tips en oefeningen mee om de techniek te verbeteren. 

10% korting 
Als bezoeker van onze website mogen wij je laten profiteren van een kennismakingskorting van 10% in 2014 op de standaardtarieven.  

Inschrijven en informatie
Wil jij jouw zwemtechniek aantoonbaar verbeteren, schrijf je dan nu in voor een zwemanalyse op www.swimcentre.nl en noteer bij opmerkingen ZK14, zodat de korting automatisch wordt verwerkt. Voor vragen kun je een mail sturen naar r.legierse@swimcentre.nl