Nieuws

14 januari 2005

Weekend met zwemcompetitie houdt Nederland bezig

Nauwelijks zijn de kringkampioenschappen achter de rug of zwemmend Nederland is onderweg naar de startblokken om de derde competitieronde af te werken. Zoals gebruikelijk proberen wij jullie van een actuele tussenstand te voorzien en daarbij zelf de standen in te gaan voeren. Daarom deze 'reminder'.
Onder "competitiestanden" hiernaast in het menu vind je rechts bovenin een link naar de updatepagina van de competitiestand ("toevoegen standen"). Wanneer je in deze updatepagina op een vereniging klikt dan kun je het aantal punten in gaan voeren. Let er op dat je een punt gebruikt als scheidingsteken tussen de cijfers en s.v.p. géén komma. Je moet je gebruikersnaam en wachtwoord van het discussiebord gebruiken om een wijziging of een toevoeging door te geven.

Wij roepen iedereen op om het puntentotaal van je vereniging ( en van andere verenigingen mag natuurlijk ook ) zo spoedig mogelijk na afloop van de wedstrijd in te voeren. Het geeft niet dat die totalen officieus zijn, want ze dienen als actuele informatie naar alle deelnemers toe. Het is zo jammer als er tot dinsdag gewacht moet worden voor alles zo'n beetje binnen is. Snel doorgeven van de punten in de A-competitie heeft tot gevolg dat de uitslag zondagavond op NOS Teletekstpagina 653 te vinden is. Niet iedereen heeft de beschikking over internet.
Let er wel op dat je juiste informatie post. Als je er niet zeker van bent laat het dan aan anderen over! Alleen met jullie hulp kan hiervan een succes gemaakt worden! Mochten er nog vragen zijn dan kun je uiteraard mailen naar Jos van Kuijeren of Oene Rusticus.
Uitslagen van de wedstrijden kun je eveneens naar bovenstaand emailadres sturen. (Als je het zelf niet redt.) Zoals altijd alleen opgemaakt en als *.txt aanleveren.
Veel succes en bedankt voor de hulp!
Deel dit artikel
Swimmere Zwemsport