Nieuws

18 juni 2002

GoSwim organiseerde Utrechtse Speedo finales

Afgelopen weekend organiseerde zwemvereniging GoSwim uit Houten de Kring Speedo Finales 2002 in het Houtense zwembad De Wetering.

Aan deze wedstrijd namen de beste zwemmers en zwemsters uit de provincie Utrecht in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar deel. De deelnemers hadden zich voor deze finale gekwalificeerd na deelname aan vier eerder in het seizoen verzwommen voorrondes. Aan deze finales namen 13 verenigingen uit de Kring Utrecht mee.
De per 1 januari 2002 opgerichte vereniging is er in geslaagd een zeer goed georganiseerd en succesvol toernooi van te maken. Het toernooi werd op de zaterdag geopend door de Houtense burgemeester C.H.J. Lamers die jonge zwemmers, maar ook de jonge organisatie veel goede prestaties en een goed toernooi toewenste.

De balans opmakend na twee dagen zwemmen blijkt dat deze wens ook bewaarheid is. De zwemmers leverden uitstekende, ondersteund door vrolijke muziek en het massaal opgekomen publiek.

De Kring Utrecht was uitermate te spreken over de goede organisatie door GoSwim en beschouwt deze jonge vereniging én hun accommodatie als een aanwinst voor de Kring.











Deel dit artikel
Swimmere Zwemsport